Összetevők(4 adag)
- 6 tojásfehérje
- 4 evőkanál cukor
- Margarin a forma kikenéséhez
A krémhez:
- 1 doboz (200 ml) tejszínhab (30%-os zsírtartalmú)
- 200 g eper (kb. 15 kisebb szem)
Tápérték(adagonként)
- Kalória: 274 kcal
- Zsír: 18 g
- Nátrium: 117 mg
- Szénhidrátok: 20 g
- Fehérje: 8 g
- Foszfor: 56 mg
- Kálium: 226 mg
- Folyadéktartalom: 126 ml
Elkészítés
Verje fel a tojásfehérjét félkeményre, majd adja hozzá a cukrot, és verje fel keményre a habot. Tegye a habot margarinnal kikent fémedénybe, majd főzze melegen tartó edényben 20 percig. Óvatosan vegye ki az edényből, és hagyja lehűlni. Eperkrém: turmixgépben keverje össze az epret a habtejszínnel. Végül öntse a krémet a pudingra, és tegye az ételt a hűtőbe.